Eén of toch twee fabrikanten voor iPad 3?

Fabrikant Foxconn probeert Apple ervan te weerhouden met een tweede fabrikant in zee te gaan voor de productie van de nieuwe iPad.

Apple is naar verluidt op zoek naar een tweede fabrikant voor een nieuwe iPad om leveringsproblemen te voorkomen. Deze waren veelvuldig aanwezig bij de productie van de iPad 2.

Foxconn leverde de iPad en iPad 2 en zal ook de volgende tablet van Apple voor zijn rekening nemen. Het bedrijf wil echter geen ‘concurrentie’.

Volgens de bronnen die werkzaam zijn in de productie-industrie heeft Foxconn druk uitgeoefend om de eigen productie veilig te stellen.

Het bedrijf zou erin geslaagd zijn Apple ervan te overtuigen af te zien van het plan andere fabrikanten bij het productieproces te betrekken. Of het bedrijf ook echt de capaciteit flink gaat uitbreiden is nog niet bekend.

Pegatron wordt door anonieme bronnen genoemd als de mogelijk tweede fabrikant. Dit bedrijf verwacht minstens tien miljoen nieuwe iPhones te leveren aan Apple en zou zich volgens de bronnen ook richten op laptops en desktops van Apple.

Bron: Digitimes.com

Lees ook:iPad 2 in productie genomen
Lees ook:Nieuwe Iphone krijgt totaal nieuwe look
Lees ook:Apple maakt richtlijnen App store bekend
Lees ook:iPad burgert al aardig in
Lees ook:Apple lanceert onlinemuziekwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.