Praktische apps zijn waardevol

Er zijn volgens mij tegenwoordig al duizenden applicaties om op je smartphone te downloaden. Van amusement apps tot notitie apps. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan praktische apps voor op mijn iPhone. Daar heb je wat aan. Die zijn gewoon waardevol!

Vandaag heb ik weer een leuke praktische app gevonden op iTunes: de Augmented Car Finder van ontwikkelaar Augmented Works. En weet je wat je daarmee kunt doen? Je auto terugvinden waar je  hem ook maar geparkeerd hebt. Best handig als je jouw auto in zo’n wagenpark neer hebt gezet waar nog duizend andere auto’s staan. Met behulp van GPS vindt de app je auto zo weer terug. En blijkbaar doet de app het goed. De eerste recensies zijn al veelbelovend.

http://itunes.apple.com/nl/app/find-your-car-ar-augmented/id370836023?mt=8

Lees ook:Google-auto crasht
Lees ook:Vergelijk je rijk
Lees ook:Apple introduceert Mac App Store
Lees ook:Privégegevens niet veilig met apps
Lees ook:Gezichtsuitsdrukking van producten beïnvloedt koopgedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.