Nederlanders langst online

Nederlandse internetters waren in maart gemiddeld 34,4 uur online. Dat is 33 procent langer dan het Europese gemiddelde.

Zij bezochten per persoon 3.515 webpagina’s per persoon (31 procent meer dan de gemiddelde Europeaan). Dat is gebleken uit deze week gepubliceerde cijfers van onderzoeksbureau comScore. Het aantal personen dat in Nederland dat online ging, bedroeg bijna 12 miljoen. Duitsland heeft het grootst aantal internetgebruikers van 15 jaar en ouder met 49,7 miljoen unieke bezoekers, gevolgd door Rusland (47,4 miljoen) en Frankrijk (42,3 miljoen).

Het aantal Europese bezoekers bedroeg 363,7 miljoen. Zij waren per persoon 26 uur online. De websites van Google waren het meest populair in Europa, met ruim 330 miljoen unieke bezoekers, gevolgd door Mircosoft met 272,8 miljoen. Facebook is met 234,6 miljoen bezoekers derde. Met 109,9 miljard had Facebook de meeste pageviews, gevolgd door Google met 94,8 miljard.

Lees ook:Hyves wint het op alle vlakken van Facebook
Lees ook:Facebook verslaat Hyves
Lees ook:Wist je dat……..over internet in 2010?
Lees ook:Facebook wint van Hyves
Lees ook:Google video uit de lucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.