Op weg naar nog meer durf & drive!

Deze blogpost valt in de rubriek ‘Dagboek van een PR-bureau’ . Durf & Drive sessies

Ook als PR-bureau moet je op z’n tijd met elkaar bekijken en bespreken wat je nog meer voor nieuwe ontwikkelingen in gang zou moeten zetten om nog meer rendement voor je opdrachtgevers en daarmee voor jezelf te behalen.

Klopt onns business model nog wel in deze tijd waarin er in zo’n rap tempo zoveel meer mogelijkheden zich aandienen via o.a. de introductie van social media en het nieuwe werken? Spelen we hier optimaal op in? Hoe is het met onze durf & drive? Hoe kunnen we het werk nog leuker maken dan het nu al is zowel voor onszelf als voor de opdrachtgevers? Wat zijn de volgende te nemen stappen? Welke innovaties gaan we in gang zetten? Hoe gaan we de markt verder op zijn kop zetten:-) Kortom, een heleboel leuke items om te bespreken.

Ruimte

Wij gaan dan ook geregeld even een paar dagen weg naar een rustige omgeving (meestal Friesland) om dit met elkaar te bespreken. Soms met het hele team, soms met delen van het team. Zo ook de afgelopen dagen. Een echte aanrader! Het is in de eerste plaats gewoon erg gezellig maar ook o zo productief. Je komt op mogelijkheden die, alleen al ingegeven door de omgeving waar ook daadwerkelijk meer ruimte om je heen is, veel ruimer zijn dan je ooit had kunnen bekokstoven.

Ik kan nog niet alles verklappen maar het was een zeer vruchtbare sessie! Binnenkort meer hierover. Eerst de rest van het team natuurlijk informeren volgende week. Interne communicatie gaat nog altijd vooraf aan een succesvolle externe communicatie:-)

Lees ook:Even voorstellen…
Lees ook:TMF gaat interactief digitaal
Lees ook:Journalistiek initiatief one11.nl zoomt anders in op actualiteiten
Lees ook:Kerstwens à la PR 2.0!
Lees ook:Commmunicatieprofessional wint terrein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.