Hyves voorlopig nog ‘safe’ boven Facebook

Onderzoeksbureau TNS Nipo brengt met TNS Nipo Clicks doorlopend op anonieme basis het surfgedrag onder 15.000 Nederlanders in kaart. Het bureau onderzocht de scores voor Facebook en Hyves in de periode van juni tot en met november dit jaar.

Uit de onderzoeksresultaten blijkt dat Facebook in Nederland een forse doorgroei maakt van bijna 50%, maar dat dit vooralsnog niet ten koste gaat van Hyves. Dit medium is wel dalende qua aantal unieke bezoekers, met 3%. De onderzoekers concludeerden ook dat Hyves beter bezoekers kan trekken, alleen ‘Facebookers’ blijven langer online en bezoeken meer pagina’s op het medium. Hyves is nog steeds de grootste in Nederland, de kans is groot dat Facebook Hyves wel in gaat halen.

http://www.slideshare.net/MarcelMaassen/tns-nipo-onderoeksrapport-hyves-versus-facebook

Lees ook:Facebook verslaat Hyves
Lees ook:Hyves wint het op alle vlakken van Facebook
Lees ook:‘Nu in Nederland’ trendwatcher Hyves
Lees ook:Nederlanders langst online
Lees ook:Facebook wint van Hyves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.