Filmpje uit de muur?

In de VS brengen ze binnenkort wel iets heel grappigs en innovatiefs uit. Om het concept videotheek toch nog een beetje bestaansrecht te geven in het huidige door digitale kanalen gedomineerd televisielandschap.

Het Amerikaanse bedrijf Flix on Stix biedt namelijk de mogelijkheid om films via een usb-stick te downloaden uit een daarvoor bestemde automaat. Betalen doe je per pin of creditcard. Je kunt precies aangeven hoe lang en hoe vaak je de gedownloade film wilt bekijken, daar is de prijs dan ook naar. Weten hoe het systeem echt werkt? Kijk dan naar onderstaand filmpje.

www.flixonstix.com

Lees ook:Google TV komt eraan!
Lees ook:Pepsi lanceert sociale automaat
Lees ook:Top vijf communicatieveranderingen
Lees ook:Verstuur een mailtje met je tong
Lees ook:Tsja….Hoe versier je een vrouw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.