iChange: congres over communicatie en verandering in de praktijk

De vakbladen Communicatie en Interne Communicatie organiseren 24 maart aanstaande voor het eerst een congres over de succes- en faalfactoren bij veranderingstrajecten. Er komen die dag niet alleen communicatieprofessionals aan het woord, maar ook HR-adviseurs en organisatieadviseurs.

Het congres biedt een vol programma. Er is aandacht voor theorie rondom veranderingen in het bedrijf, zoals hoe je betekenis geeft aan veranderingen, maar ook voor praktijkkwesties, zoals casesĀ over KPN en het Maasstad Ziekenhuis. Lijkt zeker interessant te gaan worden! De locatie van het congres is de Veerensmederij in Amersfoort, vlakbij het centraal station. De inschrijfkosten gaan vanaf 395 euro ex. BTW.

http://ichange.communicatieonline.nl/

Lees ook:10 februari 2011: Everything is media. Media is nothing.
Lees ook:Bijdragen aan klimaatdoelstellingen met communicatiestrategie
Lees ook:Social media ‘fails’
Lees ook:Social media valkuilen issue in 2011
Lees ook:Social Media Congres 2011 in teken van hype naar accelleratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.