Leuke gadget: de stropdasventilator

Ga jij ook elke dag in pak naar kantoor? Dan bedoel ik  jasje, dasje, het bekende werk. Dan kan je het nog flink warm krijgen in de zomer. De Japanse gadgetshop Thanko heeft hier iets op gevonden: de stropdasventilator.

De ventilator ziet er zelf verdacht veel uit als een koelfan die van een videokaart is getrokken, maar dat mag de pret niet drukken.

Het is namelijk de bedoeling dat niemand het ding in de gaten krijgt, want met zijn gesp is deze waaier anno 2011 achter de stropdas te schuiven.

Dan is het wel raadzaam om een batterijtje in de koeler te steken, in plaats van gebruik te maken van zijn andere optionele voedingsbron: een usb-poort.

Of de ventilator stil genoeg is om geen ongemakkelijke vragen te hoeven ontwijken is niet duidelijk, maar de bedoeling is in ieder geval dat het ding koele lucht door de opening van het overhemd tegen de borst aan blaast.

De stropdasventilator is vooralsnog enkel te verkrijgen bij Thanko zelf, waar het apparaatje zo’n 25 euro kost.

Nederlandse stropdasdragers die ervoor warmlopen, zullen hun verkoeling helaas op een andere manier moeten zien te vinden, want Thanko verscheept zijn koopwaar alleen binnen Japan.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Aanrader: ‘Gebakken Lucht’
Lees ook:Inzet smartphones en mobiel internet om kosten zorg te drukken
Lees ook:Communiceren met ‘Marlise’
Lees ook:Quora: online Q & A community
Lees ook:Chatbots rukken op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.