Tablets steeds populairder in het MKB

Ruim één op de tien ondernemers (11 procent) in het MKB heeft een tablet-pc zoals een iPad of een Samsung Galaxy Tab. Bij bijna de helft staat deze gadget op het verlanglijstje. Dat blijkt uit een onderzoek van BusinessCompleet.nl onder ruim 900 MKB’ers. Interessant om te zien is dat dit ongeacht leeftijd is. Het verschil tussen jongere en oudere ondernemers is opmerkelijk klein. Twintigers komen zelfs iets minder enthousiast uit het onderzoek dan dertigers. De ondervraagde ondernemers die al een tablet hebben, gebruiken deze  voor privédoeleinden (80%), het zoeken van zakelijke informatie (74%), het lezen van nieuwsberichten (54%) en hobby (36%). Ikzelf vind mijn iPad erg handig voor het geven van presentaties aan mijn opdrachtgevers en prospects. Ondersteunt  bovendien het moderne en innovatieve imago van m’n bedrijven!

Lees ook:iPad burgert al aardig in
Lees ook:Managers met een tablet werken thuis door
Lees ook:100.000 iPadapplicaties in de App Store
Lees ook:iPad 2 alweer in aantocht
Lees ook:Steve Jobs en Rupert Murdoch: iPad newspaper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.