Vergelijk je rijk

Drie apps om zakelijk te besparen.

Als ondernemer betaalt u natuurlijk liever geen cent te veel voor diensten en producten. Daarom heb ik hier drie handige apps op een rijtje gezet waarmee u zeker zult gaan besparen.

 

1. Benzine
Op de benzineprijs kunt u absoluut besparen. Het maakt een enorm verschil waar u gaat tanken. Maar waar zit die goedkope pomp dan? De handige app van Athlon Car Lease (iPhone/Android) vindt deze snel als u de postcode invult en de brandstofkeuze aanvinkt. Het aantal kilometers naar de betreffende pomp staat er zelfs bij.

2. Dineren
Ooit ergens gegeten en totaal chagerijnig naar huis gegaan omdat de service en het eten niet naar wens waren? Dan voelde u ook vast de behoefte om uw ervaringen in het vreselijke restaurant met anderen te delen. Dat is precies wat er op iens.nl gebeurt en gelukkig hebben die tegenwoordig een eigen app. Even checken via uw Android-app (binnenkort ook in de Apple Store) en u weet waar u eet.

3. Hotspots
Als u voortdurend mailtjes krijgt dat u bijna aan uw data-plafond zit, is het handig als er een (gratis) hotspot in de buurt is. Hotspotsvinden.nl is een handig initiatief om in kaart te brengen waar u met uw mobiele wifi-verbinding terecht kunt.

Bron: BusinessCompleet.nl

Lees ook:Organiseer je bruiloft met Google
Lees ook:Praktische apps zijn waardevol
Lees ook:Miscommunicatie. Lachen!
Lees ook:Office Web Apps voor alle Nederlandse consumenten beschikbaar
Lees ook:Publiceer je verlanglijstje online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.