Oeps de baas komt – verander Facebook in Word!

Slimme truc verandert Facebook in Excel-sheet.

Altijd een lastig dilemma. U bent hard aan het werk en toch wilt u even op Facebook checken wat uw vrienden aan het doen zijn. Maar echt geaccepteerd is Social Media op uw werk nog niet.  Bovendien kan iedereen zo meekijken op uw scherm.

Dan heb ik nu een handige site voor u. Surf snel naar HardlyWork.in waar je met een slimme truc Facebook omtovert in een uiterst interactieve Excel-sheet.

U moet minstens twee keer kijken om het door te hebben.  HardlyWork.in tovert uw nieuwsfeed om in een spreadsheet. En geen statisch plaatje, maar een volledig functionerende adaptie van het sociale netwerk.

De site laat u zoeken naar vrienden door te typen in de formule-balk, laat u scrollen door uw nieuwsfeed, inclusief het bekijken van foto’s en inzage wie een post heeft “geliked”.

Als bonus is er ook nog een echte “panic-button”: mocht uw baas écht te dichtbij komen, verandert het scherm in een echte Excel-spreadsheet zonder enige verwiijzing naar het sociale netwerk. Soms is een beetje fout, toch wel erg leuk!

Facebook verandert in Excel

Bron: DutchCowboys

Lees ook:Monsterboard presenteert netwerkapplicatie voor Facebook
Lees ook:Blytes.nl: nieuw sociaal netwerk van 16-jarige
Lees ook:Spotify en Facebook trekken banden aan
Lees ook:‘Facebook founder’ start nieuw initiatief gericht op liefdadigheid
Lees ook:Sociaal netwerk ‘Google Me’ op komst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.