Google maakt Voice Search nauwkeuriger

De twee jaar oude dienst Voice Search van Google is aan wat verbetering toe, aldus de zoekmachinegigant zelf. De dienst kan nu persoonlijke zoekopdrachten opslaan en die koppelen aan het Google account.

Hierdoor kunnen vooral Android toestellen Voice Search beter behappen. De dienst kan voortaan beter individuele stemmen herkennen, bij Google bekend als de optie ‘Personal Recognition’. Je leest het goed: optie. Je moet dit dus nog aanzetten in je instellingen. Door het opslaan en koppelen van je stem kan Google uiteindelijk betere zoekresultaten leveren. Vooralsnog is de optie alleen beschikbaar voor de Amerikaanse en Engelse Voice Search.

http://googlemobile.blogspot.com/2010/12/voice-search-gets-personal.html

Lees ook:Google rolt Social Search verder uit
Lees ook:Google wil namen van Picasa en Blogger veranderen vanwege Google+
Lees ook:Google Hotpot nu ook in Nederland
Lees ook:Facebook en Google in de race voor Skype
Lees ook:Best bezochte website van 2010 in de VS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.