Googles YouTube afstandbediening voor Android

Bezitters van een op Android draaiend mobieltje kunnen weer een leuke app downloaden. Google heeft namelijk een speciale YouTube remote app ontwikkeld, waarmee je mobieltje als afstandbediening kan fungeren voor een tv of settopbox met Google.

Je kunt de app downloaden in de Android Market. Vanaf je mobieltje kun je dan, mits je dus een Google tv-apparaat bezit, video’s selecteren. Die worden dan vervolgens in een soort wachtrij gezet, waarna je ze via de leanbackfunctie in full screen op je Google tv-apparatuur kunt bekijken. Naast de ‘gewone’ afspeelfuncties, zou je met je mobieltje ook het geluid kunnen regelen. De app is nog een testversie die nu alleen in Amerika verkrijgbaar is. Google wil de applicatie wel graag op korte termijn in andere landen aanbieden.

 

http://tweakers.net/nieuws/70704/google-brengt-youtube-remote-app-voor-android-uit.html

Lees ook:Je eigen Avatar!
Lees ook:Binnenkort de Playstation Phone op de markt?
Lees ook:Telefoon Google als portemonnee
Lees ook:Muziekdienst van Google?
Lees ook:Keepvid.com: download ‘streamed’ filmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.