Twitter en Apple slaan de handen ineen

Twitter en Apple hebben een dealtje gesloten. Apples sociale muziekdienst Ping is namelijk vanaf nu geïntegreerd in Twitter. Hiermee willen beide Amerikaanse concerns het makkelijker maken om muziek te delen via sociale netwerksites.

Even de Twitter en Ping accounts met elkaar koppelen en er gaat een wereld voor je open. Je kunt je Ping activiteiten direct met je vrienden via Twitter delen, hen ‘song previews’ laten horen en je muziek die je net – uiteraard betaald – via Itunes hebt gedownload in je account in laten lopen. Twitter heeft zelf een filmpje gemaakt over de nieuw geïntegreerde dienst:

 

http://blog.twitter.com/2010/11/twitter-ping-discovering-more-music.html

Lees ook:Spotify en Facebook trekken banden aan
Lees ook:Muziekdienst van Google?
Lees ook:Blytes.nl: nieuw sociaal netwerk van 16-jarige
Lees ook:Waar ga jij vanavond naar toe?
Lees ook:Twitpic lanceert video-ondersteuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.