YouTube TrueView Video Ads: advertenties skippen

Sinds kort biedt YouTube een nieuwe dienst aan: TrueView Video Ads. Hiermee kun je advertenties in de YouTube filmpjes skippen. Bovenin ieder filmpje verschijnt de tekst ‘You can skip this ad in 0.05 seconds’.

Belangrijk detail is dat de dienst eigenlijk speciaal voor adverteerders is. Pas als kijkers de advertenties volledig afkijken, en dus niet skippen na het zien van de tekst, hoeven de adverteerders te betalen. De winst voor adverteerders zit ‘m hier in dat zij hun advertenties veel gerichter in kunnen gaan zetten. Met andere woorden, die aan kijkers laten zien die van de betreffende producten of diensten de advertenties ook echt willen zien.

http://www.youtube.com/t/advertising_trueview

Lees ook:Facebook linkt advertenties aan postcode
Lees ook:Mobiel betalen enorm in opkomst
Lees ook:Adverteerders zien brood in online video’s
Lees ook:5 redenen waarom videomarketing belangrijk is
Lees ook:Buma/Stemra: betalen voor embedden muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.