PR 2.0& social media guru Brian Solis aan het woord

Gisteren was het zover! Eindelijk zou ik mijn PR 2.0 held Brian Solis live ontmoeten en horen spreken op een bijeenkomst georganiseerd door het PR bureau Coopr.

Brian Solis heeft onder andere het buitengewoon inspirerende boek ” Putting the P(ublic) back into Public Relations” geschreven. Hij beschrijft daarin onder andere hoe social media het vak van PR professionals beïnvloedt.

Uiteraard kon ik het niet laten om Brian Solis ook direct even kort te interviewen. Once in a lifetime! In dit filmpje zie je het resultaat en krijg je een indruk van de avond!

Helaas had ik op deze avond, 13 december, mijn videolampje niet bij me en sommige delen van de video zijn dan ook niet optimaal qua belichting. Sorry daarvoor! Gelukkig is het geluid goed en daar gaat het natuurlijk toch vooral om: de inhoud.

@josgovaart @jodykoehler Dank voor de mooie avond nog!

Groet, Gwen

Lees ook:Tip: PR 2.0 goeroe Brian Solis komt naar Nederland
Lees ook:Wat heb jij op Facebook uitgespookt?
Lees ook:Hoe gebruik ik Twitter?
Lees ook:Tips voor succesvolle videomarketing
Lees ook:Keepvid.com: download ‘streamed’ filmpjes

2 reacties op “PR 2.0& social media guru Brian Solis aan het woord

  1. Jos Govaart

    Graag gedaan natuurlijk Gwen! En jij dank voor je leuke videoverslag!

      /  
  2. Gwen Jansen

    Op naar de volgende! Ik heb Brian ook vraag gesteld over autobranche en social media. Dit voor op de online automotive community: Aives.nl die ik ongeveer een jaar geleden gelanceerd heb. Ik laat het je weten als het zover is.Groet Gwen

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.