NOS introduceert nieuwe mobiele site

Na Nu.nl is de website van de NOS de best bezochte nieuwssite van Nederland. Gisteren introduceerde ze een nieuwe mobiele website, toegankelijk voor alle smartphone-gebruikers.

De NOS wil toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk publiek. In plaats van verschillende apps voor verschillende platformen, kiest men daarom voor een mobiele site:  m.nos.nl. ‘De nieuwe site is modulair opgebouwd, wat inhoudt dat nieuwe pagina’s snel kunnen worden toegevoegd. In de praktijk betekent dit dat bij een grote (sport)-nieuwsgebeurtenis een aparte site kan worden toegevoegd’, adus een woordvoerder van de NOS.

Het grootste verschil met de website uit 2008 is dat de nieuwe site nu ook direct toegang biedt tot video en audio, zowel live als on-demand. Sub-sites die je het interessantst vindt, zoals m.nos.nl/nieuws of /sport kun je apart opslaan. Als iPhone-gebruiker krijg je er dan een icoontje bij.

De  site wordt binnenkort ook nog aangevuld met nieuwe, geschikte applicaties. Zo wordt op korte termijn ‘social sharing’ toegevoegd en is de NOS ondermeer bezig met andere themasites, zoals voor de Tour de France.

PS: heb je al gestemd op je favoriete Onderneemster van het Jaar? Ik houd me aanbevolen uiteraard voor je stem. Ik lig op dit moment, ongelooflijk maar waar, op een tweede plaats! Er kan elke dag tot 23 mei gestemd worden. Zou het zeer waarderen.

Lees ook:Apple lanceert onlinemuziekwinkel
Lees ook:B2B. Wel of niet Social Media inzetten?
Lees ook:Facebook heeft nieuwe mobiele site
Lees ook:Nieuwe ondernemerstips per video beschikbaar!
Lees ook:Verspreiding Vimeo video’s in volle vaart

Eén reactie op “NOS introduceert nieuwe mobiele site

  1. mobiele website maken

    Dit ziet er wel erg goed uit! Mooie interface en gebruikersvriendelijkheid is goed uitgevoerd,een goed voorbeeld hoe het hoort.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.