Pepsi lanceert sociale automaat

Frisdrankgigant PepsiCo haakt in op de social media trend met een nieuwe cola-automaat.

Wanneer je een blikje trekt, kun je er ook een cadeau doen aan een vriend of vriendin. Je selecteert het drankje, tikt een naam en telefoonnummer in en de automaat stuurt een sms-je naar de persoon in kwestie. Met een speciale code, kan de andere een drankje trekken bij een ‘sociale automaat’ bij hen in de buurt.

Kopers kunnen zelfs een speciale videoboodschap opnemen die wordt afgespeeld als de ontvanger hun nieuwe cola komt afhalen. De nieuwe automaat werd recent gepresenteerd tijdens de National Automatic Merchandising Show in Chicago.

PS: heb je al gestemd op je favoriete Onderneemster van het Jaar? Ik houd me aanbevolen uiteraard voor je stem. Ik lig op dit moment, ongelooflijk maar waar, op een tweede plaats! Er kan elke dag tot 23 mei gestemd worden. Zou het zeer waarderen.

Lees ook:125 jaar Coca-Cola in Hoorn
Lees ook:Apple lanceert onlinemuziekwinkel
Lees ook:Low budget computer
Lees ook:Overheid gaat digitaal
Lees ook:Nieuwe ondernemerstips per video beschikbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.