Communicatieprofessionals strijden om plaats no. 1 in Onderneemster van het Jaar verkiezing

De strijd om de titel Porsche Onderneemster van het Jaar is nog volop gaande! 
Op dit moment sta ik nog steeds op een stevige tweede plaats, achter mijn zeer gewaardeerde PR-vakgenoot Gervaise Coebergh. Ik vind het extra leuk dat ‘onze’ communicatiebranche tijdens deze verkiezing, door het grote aantal mensen dat op ons stemt, zoveel waardering krijgt.
En dat motiveert mij natuurlijk enorm, om iets terug te doen voor al mijn supporters. Op www.youtube.com/gwenjansen vind je een hele serie filmpjes waarin ik steeds een Ondernemerstip aanreik. Graag deel ik mijn kennis en ervaring in het ondernemen met anderen, maar uiteraard op een moderne manier!

Hieronder het laatste filmpje, Ondernemerstip 6: “De klachtenijsberg”:

PS: heb je al gestemd op je favoriete Onderneemster van het Jaar? Ik houd me aanbevolen uiteraard voor je stem. Ik lig op dit moment, ongelooflijk maar waar, op een tweede plaats! Er kan elke dag tot 23 mei gestemd worden. Zou het zeer waarderen.

Lees ook:Nieuwe ondernemerstips per video beschikbaar!
Lees ook:Bewegende foto: fictie of werkelijkheid?
Lees ook:Low budget computer
Lees ook:Apple lanceert onlinemuziekwinkel
Lees ook:125 jaar Coca-Cola in Hoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.