Monsterboard presenteert netwerkapplicatie voor Facebook

Monsterboard heeft vandaag BeKnown gelanceerd, een professionele netwerkapplicatie die speciaal door Monsterboard is ontwikkeld om Facebook-gebruikers de mogelijkheid te bieden een professioneel netwerk op Facebook op te bouwen.

Met deze applicatie kunnen gebruikers zich moeiteloos verbinden met geselecteerde vrienden en professionele contacten uit meerdere bronnen. Om hun professionele netwerk uit te breiden en nieuwe carrièrekansen te ontdekken.

“BeKnown beantwoordt aan de behoefte van de markt om een professioneel netwerk op te bouwen op Facebook, waarbij persoonlijke en werkgerelateerde contacten en inhoud strikt gescheiden blijven”, aldus Warren Hammond, managing director van Monsterboard.nl.

Met BeKnown kunnen gebruikers van Facebook nu:

- Professionele netwerken ontwikkelen zonder hun favoriete sociale netwerkplatform te verlaten, binnen een door Monster ontwikkelde omgeving.

- Gemakkelijk contactpersonen van andere sociale netwerken uitnodigen om hun BeKnown netwerk uit te breiden, buiten hun bestaande Facebook-vrienden.

- Sociale contacten met vrienden en familie te scheiden van werk-gerelateerde interactie met professionele contacten.

- Zien wie van de professionele contacten op BeKnown verbonden zijn aan een bedrijf of een vacature waarin ze eventueel ge√Įnteresseerd zijn.

BeKnown is in 19 verschillende talen te downloaden op http://apps.facebook.com/beknown en is toegankelijk voor iedere Facebook-gebruiker.

Bron: Monsterboard

Lees ook:Google rolt Social Search verder uit
Lees ook:Blytes.nl: nieuw sociaal netwerk van 16-jarige
Lees ook:Google wil samenwerken met Twitter en Facebook
Lees ook:Blackberry intergreert pingen in games en andere apps
Lees ook:Het grote Google+ dilemma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.