Video met een fotocamera

Gastblogpost

Door: Jeroen Wolf

Afgelopen weekend vond er in Amsterdam een bijzondere meeting plaats: zo’n honderd videoprofessionals en amateurs uit binnen- en buitenland trokken al filmend en flitsend door de stad en stortten zich als een zwerm uitgehongerde sprinkhanen op alles wat fotogeniek was- of daarvoor door- ging. Dit alles onder de bezielende begeleiding van camera-guru Philip Bloom (cameraman, regisseur). Bijzondere aan dit verhaal was dat de mensen niet filmden met videocamera’s maar met fotocamera’s. Hier is een videoverslag en een interview met de guru himself. DSLR meetup Amsterdam

Lees ook:Gebruik je online verbondenheid
Lees ook:De Konova Slider is binnen
Lees ook:Cameraverslaving
Lees ook:Maak je eigen social media verhaal met Storify
Lees ook:Mijn apparatuur: Canon 550D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.