Een nieuw postpakket: Koreaanse delicatesse

Gastblogpost

Door: Jeroen Wolf

Ik heb een heel fijn pakje uit Korea binnen. Leuk om ook eens iets positiefs uit dat werelddeel te melden. Ik heb een week of 3 geleden een rig (modulair schouderstatief) besteld voor mijn Canon 550D en het ziet ernaar uit dat¬†hij binnen is. Kijk naar mijn tweede unboxing video en zie met eigen ogen dat dit echt klasse-spul is. Het ziet er goed uit, het voelt degelijk, de afwerking is prachtig. Ik kan er weinig¬†negatiefs over zeggen. Nou ja, er zat geen handleiding bij…

18494167

Lees ook:Tips voor succesvolle videomarketing
Lees ook:De Konova Slider is binnen
Lees ook:We Stay Green: eco-vriendelijke social community
Lees ook:Bewegende foto: fictie of werkelijkheid?
Lees ook:De communicatiewensen van de klant van nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.