Tweede Ziggo Studio met groots feest gelanceerd

utrechtEen tijd terug was Ziggo redelijk veel in het nieuws. En dat was niet echt positief. De leverancier van (digitale) televisie, internet en telefonie, zou niet goed omgaan met de levering van zijn diensten.

Toch lijken we dit bijna allemaal weer vergeten te zijn. Maar goed ook. Ieder bedrijf verdient een kans om de positionering en reputatie te verbeteren. Dit lukt Ziggo zo op het eerste gezicht aardig. Bijvoorbeeld met het openen van de eigen winkels, de zgn. Ziggo Studio’s.Utrecht

De tweede studio is onlangs in Utrecht geopend. Het nieuwe winkelconcept is gericht op service, verkoop én beleving. Van en voor iedereen. Ziggo wil met dit initiatief de toegankelijkheid verder vergroten en dichter bij de klant staan. Uiteraard kunnen klanten van de Ziggo Studio producten en diensten van Ziggo en partners in de winkel aanschaffen.

Tevens geeft Ziggo de ruimte om producten en diensten optimaal te gebruiken en de beleving te ervaren. Ook kunnen klanten persoonlijk met hun vragen en problemen bij de medewerkers terecht. De officiële opening vond gisteravond plaats op Het Vredenburg.

Partytime!
Ziggo pakte groots uit op een manier die velen aansprak. Van 16:00 tot 22:00 uur op een donderdagavond op één van de drukste plekken van de stad een TMF-podium met bekende dj’s die de muziek verzorgden, bungeejumpen, een voetbalparcours met de trainers en voetballers van FC Utrecht, noem maar op.  Zo trek je wel mensen. Vooral de harde, maar feestelijke muziek deed voorbijgangers zich afvragen: ‘Hee, wat is dit voor leuks?’ Ziggo wekte hiermee in ieder geval een gemoedelijke sfeer op.  Gaat de goede kant op.

Wel jammer dat ik dan niet direct  na afloop ergens een filmpje kan bekijken van  het evenement dat door Ziggo zelf gemaakt en geplaatst is. Dan had ik hier een impressie kunnen laten zien. Dan was de persoonlijke beleving die Ziggo zo zoekt, nog veel beter geweest. Jammer.

Lees ook:Ziggo stapt in mobiel internet
Lees ook:UPC komt met tablet abonnement
Lees ook:Luister eens naar Facebook
Lees ook:Publiek vindt reclame niet tof
Lees ook:Warning: grof taalgebruik!

4 reacties op “Tweede Ziggo Studio met groots feest gelanceerd

  1. Veilig Varen

    Goed initiatief van Ziggo! Nog steeds hebben consumenten de behoefte een ‘feeling’ te krijgen met een bedrijf en producten, hoe beter kan dit dan real-life!

      /  
  2. Tom

    Erg leuk bedacht! In mijn ogen is ziggo al een stuk beter opweg dan een jaar geleden! Doorgaan zo, helemaal met dit soort acties.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.