Categorie: "Augmented Reality"

Hersengolven visualiseren met je iPhone

Ambitieuze applicatie hoor, de PLX XWave. Schijnt je hersengolven te kunnen visualiseren met behulp van je iPhone. Draait ook op je iPad of Android besturingssysteem. Hoe het werkt? Met een headset, bevestigd op je hoofd en oor, kun je een bal laten bewegen met jawel, je eigen gedachten!

Praktische apps zijn waardevol

Er zijn volgens mij tegenwoordig al duizenden applicaties om op je smartphone te downloaden. Van amusement apps tot notitie apps. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan praktische apps voor op mijn iPhone. Daar heb je wat aan. Die zijn gewoon waardevol!

Even voorstellen…

Hierbij wil ik mezelf even op passende wijze voorstellen. Samen met mijn team van het PR bureau JansenJager heb ik de eer om deze communicatie.blog redactioneel te mogen gaan verzorgen. Veel content zal gefilmd zijn. Beelden zeggen vaak vele malen meer dan tekst.

We zoomen veel in op PR, het journaille, social media, handige technische tools om alle informatiestromen in juiste banen te leiden, maar ook allerhande inspirerende communicatievoorbeelden en ideeën bespreken wij. Er zal ook de nodige aandacht zijn voor verhalen vanuit de praktijk van het PR bureau!