Nieuwe Blackberry Bold vanaf vandaag verkrijgbaar

Research In Motion (RIM) komt binnenkort met drie nieuwe toestellen: een nieuwe Bold en twee nieuwe Torchs, waarvan één zonder toetsenbord.

De toestellen werden eind augustus verwacht, maar voorlopig lijkt alleen de Bold 9900 op de markt te komen. Die is vanaf vandaag in de Vodafonewinkels verkrijgbaar.

Dinsdag lekte uit dat nog dit jaar ook een Blackberrytoestel moet uitkomen met QNX in plaats van het systeem Blackberry OS. QNX is een nieuwe software waarmee de toestellen sneller en meer open zouden moeten worden.

Bovendien zitten er nog meer toestellen in de pijplijn bij RIM. De smartphones moeten er voor zorgen dat de achterstand die de afgelopen maanden ontstaan is, goedgemaakt wordt. Vooral Androidtoestellen en de iPhone zorgen voor concurrentie nadat er lang geen nieuwe Blackberrytoestellen waren gelanceerd.

 

Lees ook:Details eerste QNX-Blackberry lekken uit
Lees ook:Blackberry laat Apple, Samsung, Nokia en HTC achter zich
Lees ook:Mozilla werkt aan mobiel besturingssysteem
Lees ook:Nederlanders staan in de rij voor een smartphone
Lees ook:Blackberry intergreert pingen in games en andere apps

3 reacties op “Nieuwe Blackberry Bold vanaf vandaag verkrijgbaar

 1. android

  Na 3 maanden was ik deze gsm al zat!

    /  
 2. Piracetam

  Momenteel wordt er door telecomproviders over de hele wereld getest met het nieuwe mobiele besturingssysteem van BlackBerry. De overheid van Amerika heeft BlackBerry 10 inmiddels goedgekeurd als OS, waardoor niets de verkoop van toestellen en tablets met dit besturingssysteem meer in de weg staat.

    /  
 3. Claudio Abbott

  Blackberrymaker Research In Motion (RIM) komt binnenkort met drie nieuwe toestellen: een nieuwe Bold en twee nieuwe Torchs, waarvan één zonder toetsenbord. De toestellen werden eind augustus verwacht, maar voorlopig lijkt alleen de Bold 9900 op de markt te komen.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.