Categorie: "Hoe gaat dat in zijn werk?"

Veilig betalen in Europese webshops met Mybank

Volgend jaar kun je in elke Europese webshop betalen met een Nederlandse betaalpas dankzij Mybank, een soort iDeal voor Europa.

De European Banking Association (EBA) begint in mei met een proefversie.

De nieuwe pan-Europese online betaalmethode wordt ontwikkeld door EBA Clearing, waarbij 67 Europese banken zijn aangesloten, waaronder de grote Nederlandse banken.

Het nieuwe systeem wordt gebaseerd op dezelfde voorwaarden als de Single European Payment Area (SEPA). Onder SEPA kan met een pinpas in elke Europese winkel worden betaald. Dat moet nu dus ook mogelijk worden met online betalingen.

Het systeem gaat ongeveer werken zoals het Nederlandse iDeal. Naast de mogelijkheid tot betalen met creditcard of Paypal, komt er een knop met Mybank in elke webshop. Wordt deze methode gekozen, dan wordt de consument naar een beveiligde website geleid van de eigen bank.

Hierdoor worden geen bankgegevens verstrekt aan de webshop zelf.

Bron: Novum

Tips voor meer YouTube ‘traffic’

Vaak kun je nog veel meer bezoekers naar je YouTube pagina krijgen dan je denkt. Je hoeft eigenlijk maar een paar simpele handelingen uit te voeren om meer ‘traffic’ te genereren. Hani Mourra, initiator van www.easyonlinevideotips.com, is dagelijks bezig met dit soort trucs. Zijn tips voor meer ‘traffic’ op YouTube vind je hieronder, plus zijn eigen YouTube filmpje over  ’How to Get More YouTube Traffic’.

Bereik je doel in gesprekken

Zin om je gesprekken effectiever te maken? Bijvoorbeeld dat dit leidt tot het nemen van een besluit? Geef dan niet alleen aandacht aan het ‘wat’ in een gesprek, maar ook aan het ‘wie’ en ‘hoe’. De volgende vier aspecten zijn van belang om in de gaten te houden in een gesprek: