Even voorstellen…

Hierbij wil ik mezelf even op passende wijze voorstellen. Samen met mijn team van het PR bureau JansenJager heb ik de eer om deze communicatie.blog redactioneel te mogen gaan verzorgen. Veel content zal gefilmd zijn. Beelden zeggen vaak vele malen meer dan tekst.

We zoomen veel in op PR, het journaille, social media, handige technische tools om alle informatiestromen in juiste banen te leiden, maar ook allerhande inspirerende communicatievoorbeelden en idee├źn bespreken wij. Er zal ook de nodige aandacht zijn voor verhalen vanuit de praktijk van het PR bureau!

Lees ook:Leuke social media tools
Lees ook:Tips voor social media richtlijnen
Lees ook:Social media valkuilen issue in 2011
Lees ook:Eigen tweetknop op je site of blog
Lees ook:Content belangrijkste succesfactor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.