Hersengolven visualiseren met je iPhone

Ambitieuze applicatie hoor, de PLX XWave. Schijnt je hersengolven te kunnen visualiseren met behulp van je iPhone. Draait ook op je iPad of Android besturingssysteem. Hoe het werkt? Met een headset, bevestigd op je hoofd en oor, kun je een bal laten bewegen met jawel, je eigen gedachten!

Je kunt ook ontspanningsoefeningen doen met pulserende kleuren. Dat is nog eens een echte mind game. Zelf heb ik hem nog niet uitgeprobeerd, maar ik vond het zeker de moeite waard om er een melding van te maken op mijn blog. Tsja,  want hoe ver kun je namelijk gaan met apps? Ach, wellicht is het ‘gewoon’ lachen, want ik denk niet dat het wetenschappelijk onderbouwd is. De kosten van de XWave zijn niet gering, net iets minder dan 100 dollar voor de goedkoopste variant. Hieronder nog een korte tutorial:

http://www.plxwave.com/

Lees ook:Ben jij vol van jezelf?
Lees ook:Dik.nl (aanrader!) Snel online video’s verzamelen
Lees ook:6 redenen waarom social games ‘hot’ zijn om in te adverteren
Lees ook:Koppel je Social Media profielen aan elkaar
Lees ook:Praktische apps zijn waardevol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.