Sprake van sociale revolutie op World Wide Web

De Universiteit van Twente publiceert vandaag een onderzoek waar uit blijkt dat er sprake is van een sociale revolutie op internet. In 2010 brachten laagopgeleide Nederlanders voor het eerst in de geschiedenis meer tijd door op het World Wide Web dan hoogopgeleide Nederlanders.

De lager opgeleide Nederlanders besteedden dit jaar gemiddeld 3 uur en 4 minuten per dag op internet, voor hoger opgeleide Nederlanders ligt dit gebruik een half uur lager. Social media zijn vooral in trek bij laagopgeleide Nederlanders, de hoogopgeleide Nederlanders zien internet meer als primaire informatiebron.

http://www.nu.nl/internet/2386976/sociale-revolutie-internet.html

Lees ook:Apple voor slimmere mensen?
Lees ook:‘Nee, dommie, je gebruikt Internet Explorer 6!’
Lees ook:Acht op tien Nederlanders is elke dag online
Lees ook:Paus prijst de mogelijkheden van social media
Lees ook:Laptopgebruik neemt flink af door tablets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.